Aktiv Trening - ny samarbeidspartner for Spjelkavik Håndball

 
  • 1 / 2

  • 2 / 2

Spjelkavik Håndball og Aktiv Trening har inngått 3-årig samarbeidsavtale, noe som betyr at klubben kan gi et enda bredere og bedre tilbud til våre aktive, trenere, oppmenn og alle ressurspersoner som innehar ulike verv i idrettslaget.

Publisert: 14.06.2017

Aktiv Trening og Spjelkavik Håndball har nå inngått samarbeidsavtale som strekker seg frem til våren 2020. Aktiv Trening er en landsdekkende kjede bestående av 12 treningssenter, og de har nylig åpnet et flott og stort senter sentralt i Breivika. Den nye avtalen gir våre medlemmer og lag muligheter både til individuell trening samt gruppetreninger, og gir samtidig stor grad av fleksibilitet siden det ikke er nødvendig med noen bindingstid for den enkelte. Fleksibel er også åpningstidene da ungdom over 16 år kan benytte treningssenteret hver dag mellom kl. 0500 - 2400.

Med denne avtalen ønsker Aktiv Trening å støtte Spjelkavik Håndball sitt arbeid for barn og unge i bydelen, og klubben er derfor svært fornøyd med at de også inngår som sponsor i denne perioden.

Spjelkavik Håndball håper at avtalen vil bli godt benyttet av våre medlemmer fremover. Praktisk informasjon om avtalen blir utsendt til alle trenere / oppmenn i løpet av kort tid, men om noen har spørsmål i mellomtiden så er det bare å ta kontakt med vårt kontor og Kari Andreassen.