Felles tur til RørosBanken Yngres Cup 4.-6. oktober

 
  • 1 / 2

  • 2 / 2

Styret har meldt på alle lag som er oppmeldt til serien (10-16år). Vi ønsker at cupen skal være et positivt fellesarrangement for alle lag, og håper at mange foreldre blir med. Styret ønsker tilbakemelding fra lagene innen 1.september.

Publisert: 10.06.2013

Røroscupen arrangeres for første gang 04. – 06. oktober 2013. Cupen arrangeres i den nye storstuen Verket Røros som har 4 spilleflater under samme tak samt Os-hallen som ligger kun 15 minutt kjøring unna.Cupen blir veldig kompakt med kamper, matservering, kiosk og andre funksjoner samlet under samme tak. I tillegg er det maks 3 minutt gange fra overnattingsstedene til hallen og 5 minutt gange til sentrum av verdenskulturminnet Røros. Alt ligger med andre ord til rette for en flott helg for både spillere, trenere og foreldre.

Cupen er åpen for spillere fra minihåndball til og med 16 år. Minihåndballkampene spilles lørdag den 05. oktober mens de andre lagenes kamper går over tre dager.

Selv om dette er første Røroscup har Røros idrettslag lang erfaring med større turneringer, blant annet gjennom å ha arrangert Bergstadcupen men 1500 deltagere i 32 år på rad. Vi har derfor ambisjoner om og erfaring til å arrangere en kvalitativt meget god turnering.

For alle fra minihåndball til og med 16 årslag.

5 spilleflater i de helt nye hallene Verket Røros og Oshallen.

Meget kompakt fra overnatting til mat og haller.

Barnediskotek og andre sosiale aktiviteter.

 

I og med Spjelkavik har meldt på så mange lag så er ene skolen reservert til oss. 

Overnatting for de som ønsker å følge cupen