FRUKTBART SAMARBEID

 
  • 1 / 4

  • 2 / 4

  • 3 / 4

  • 4 / 4

Spjelkavik Handball har siden sesongen 2015/2016 hatt ett samarbeid med Sif/Hessa. Dette gode samarbeidet fortsetter også inn i kommende sesong for å kunne gi det beste tilbudet til spillere i begge klubber for spill i fylkesserien for J 16 og J 18.

Publisert: 19.08.2018

Gjennom samarbeid med andre klubber ønsker SIL Handball å bidra til at vi lokalt klarer å tilby topp og bredde i årene fremover. VI er derfor stolt av å kunne presentere samarbeidet for kommende sesong mellom Skodje, Blindheim, Sif/Hessa og SIL Handball rundt en satsning på Bring J 16 serien.

Bringserien er nasjonal serie og partnerklubbene er enig om at slike løft sportslig og økonomisk best gjøres sammen, slik at alle partnerklubben kan klare å levere på topp og bredde.

Spillerne har trent sammen siden mai, og denne helgen er de i aksjon under Haslum Cup for å hente erfaringer og trening før kvalifiseringen til Bring. Cupen har startet svært bra, og laget har allerede to seiere i løpet av tre kamper. I skrivende stund har laget klart å ta seg til semifinalen i A-sluttspillet hvor de møter Stabæk, og allerede om noen få uker skal altså laget i aksjon på hjemmebane i Fagerlihallen under kvalifisering til Bringserien. Det blir spennende!

Vi ønsker laget lykke til med Haslum Cup og Bringkvalik, og ser frem til det videre samarbeidet med partnerklubbene i tiden fremover.