Håndball fest for Spjelkavik!

 
  • 1 / 4

  • 2 / 4

  • 3 / 4

  • 4 / 4

Håndballsesongen ble kastet i gang denne helgen mange lag var i aksjon på parketten! Spjelkavik J/G16 spilte denne helga kvalik til Bring serien, J 16 med hjemme og G 16 bort i Ski.
Guttene visste de hadde en tøff gruppe i år der de møtte Ski, ØIF Arendal og Bravo.
Seier mot Bravo fra Bodø i første kamp, knepent tap mot ØIF Arendal Elite i andre og tap mot topplaget Ski i siste kamp gjør at samarbeidslaget med Langevåg må ut i en ny kvalik runde etter 3 plassen.
God matching for de unge gutta som vi alle håper klarer nåløyet i neste kvalik runde.

Bring J 16 spilte hjemme i Fagerli hallen. En fantastisk ramme ble lagt for helgen med kamper mot Skiptvet, Larvik Turn og Vestby.
Etter en høydramatisk først kamp mot Vestby som endte 17-17 hevet laget seg gjennom turneringen og spilte jevnt med topplaget Skiptvedt Lørdags ettermiddag men tapte med slutt med 22-20. Søndag ble Larvik Turn slått klart og 2 plass og direkte kvalik til nasjonalt seriespill var sikret.

Samarbeidslaget bestod av spillere fra Skodje, Blindheim, Sif/Hessa og Spjelkavik, og med tanke på at de begynte å trene sammen i Mai, er dette en fantastisk prestasjon av spillere, trenere og støtteapparat. Det er lenge siden vi har sett slik flott handball på Sunnmøre, med fantastisk forsvarsspill, høyt tempo i angrepsspillet. Vi håper at partnerklubbene fortsetter det gode samarbeidet og klarer å utvikle en arena for alle som ønsker å prøve seg på toppnivå.

Arrangementet i Fagerlihallen gikk knirkefritt og var en dugnad mellom partnerklubbene og klubbene.

Dame 3 Div spilte også sin første kamp for sesongen.
Lørdag var det lokal derby mot byrival Godøy/Aksla i Borgundhallen og det var kjekt at det var så mye publikum som bidro til en flott ramme rundt kampen.
Det tok ikke lang tid før G/A våknet til live og kampen lå og vippet selv om Spjelkavik hadde til tider en komfortabel ledelse. Denne sesongen er det mange lokal derby og vi håper at våre damer kan trekke det lengste strået også i resten av disse oppgjørene Stillingen ble til slutt 26 -23 til Spjelkavik.

Flotte arrangement av de frivillige i helga, totalt sett hadde vi denne fineværshelga ca 500 tilskuere på våre 2 arrangementer. Dette lover godt og viser at klubben klarer å lage gode arrangement takket være alle de frivillig som stiller opp.

Publisert: 10.09.2018