Styret

PLANER FOR SESONGEN 2014/2015

 

Kort informasjon fra håndballgruppa om planer og tanker om sesongen 2014/2015. Følg med på hjemmesiden for videre oppdateringer.

Publisert: 05.05.2014

SERIESPILL:

For kommende sesong har vi meldt på lag i alle klasser fom gutt/jente 10 tom gutt/jente 14, til ordinært seriespill.  I tillegg stiller vi lag i miniklassene for barn født i 2005 og 2006. Påmeldingen er gjort i samråd med trenere på de ulike lagene. 

For senior har vi meldt på ett lag i jente 18-serien, og håper at dette blir en serie med hovedsakelig lokale lag (Møre og Romsdal). Dersom dette blir en serie med mange kamper i Trondheimsregionen, må vi vurdere hvorvidt det er gjennomførbart å delta her. Som alternativ har vi meldt på et lag i 4.div i tillegg til det eksisterende damelaget. Dette laget vil i tilfellet bli et tilbud til de yngste seniorspillerene. 

Spjelkavik håndball har signert en ny 1-års avtale med Ålesund  Håndballklubb, dette gir talentfulle spillere fra Spjelkavik mulighet til å kunne spille på ÅHK`s lag i 2.div. 

CUP:

Håndballgruppa ønsker å gjenta suksessen fra i fjor, og legger opp til å delta på Rørsoscup 3.-5. Oktober. 

FORELDREENGASJEMENT:

Styret i håndballgruppa høster mange godord for jobben som blir gjort i gruppa, men vi ønsker å få flere med på laget. Dersom noen kan tenke seg å være med på å arrangere kick-off, miniturneringer, Røros-tur, treningssamlinger eller lignende, er det fint om dere melder deres interesse.