Spjelkavik IL informerer

 

Som følge av økende smittetrykk i kommunen, følger det her noen presiseringer på hvordan retningslinjene fra Ålesund Kommune påvirker våre medlemmers aktiviteter.

Publisert: 21.03.2021

Håndball

VEDR. COV-19 OG NYE RETNINGSLINJER FRA ÅLESUND KOMMUNE GJELDENDE F.O.M MANDAG 22.MARS.
Spjelkavik Håndball har i dag 21.mars besluttet å innstille all aktivitet som går på tvers av, eller involverer flere lag (f.eks. hospitering, treningssamarbeid, treningskamper og tilsvarende) foreløpig frem til tirsdag 6.april. Ordinær trening for det enkelte lag kan fortsette som tidligere såfremt smittevernreglene følges. Ålesund Kommune opplever en negativ smittetrend, og vi oppfordrer derfor alle våre lag og medlemmer til å fokusere ekstra mye på gode rutiner før og etter trening. Det enkelte lag vurderer og beslutter selv om de vil opprettholde treningsøktene den kommende uken.

Fotball

Telenor Xtra vil gå som normalt ut kommende uke, med forsterket smittevern. 

TAFJORDhallen er åpen for organisert trening, herunder lagstreninger og Telenor Xtra. 

Sunnmøre Fotballkrets melder følgende, søndag 21.3: "Som en følge av smitteoppblomstringen i Ålesund så har kommunen med virkning fra midnatt 21. mars bestemt at den lokale tilpasningen som åpnet for treningskamper mellom lag fra kommunene Ålesund, Sula og Giske opphører. Det betyr altså at bare treningskamper mellom lag i samme kommune er tillatt fra og med mandag 22. mars og fram til 11. april. Oppsatte kamper i OBOS-cupen mellom lag fra ulike kommuner vil bli utsatt."

Trening for våre utøvere over 20 år skal foregå utendørs med minimum 1 meters avstand, og følger de nasjonale forskriftene og retningslinjene.

Lagene står fritt til å avlyse sine treninger om de mener det er det beste i denne situasjonen.

Felles for alle

Alle møter i regi av, og som omhandler SIL, skal gjennomføres digitalt.

De ansatte har delvis hjemmekontor, og Myrstadkiosken, SIL-huset og garderobene er stengt for bruk, med unntak av Telenor Xtra FFO. 

Det oppfordres til godt smittevern og at det holdes avstand så lenge det ikke er aktivitet. Foresatte bes om å avlevere barn til trening fremfor å være til stede under trening.

Ålesund kommunes gjeldende retningslinjer finner du her

Håndballens gjeldende retningslinjer finner du her

Fotballens gjeldende retningslinjer finner du her